сряда, 16 март 2011 г.

Everybody Dance Now!


Хип-хоп звезда от 90-те пристига за традиционния пролетен бал организиран от Диско бар “Брилянтин”. Този път мястото е “Рейнбоу Плаза”





Фронтменът на “C+C Music Factory” - Фрийдъм Уилиямс ще бъде звездата на третия поред пролетен диско-бар, организиран от “Брилянтин”. Партито е насрочено за 2 април, събота, и ще се състои в “Рейнбоу Плаза” (до тенис-комплекс “Малееви” и болница “Токуда”).
Фрийдъм Уилиямс е изпълнител на хитове като Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), Here We Go ( Let’s rock’n’Roll), Things That Make You Go Hmmmm... и др. Освен като част от “Си енд Си”, той има успехи и като самостоятелен артист.
Пролетните диско-балове на популярната верига “Брилянтин” по традиция събират стотици хора на подходящи за масово забавление места. Организаторите, които са доказани специалисти в този тип партита, и този път обещават неповторима атмосфера, ефектна украса и нонстоп танци с най-големите ретро-хитове, които са запазена марка на клуба. За настроението на парти-маниаците освен звездата Фрийдъм Уилиямс ще се погрижат и диджеите от Old School Mafia – МС Камен, Васкез и Джорджо Би. Миналото лято въпросното трио разтресе морския “Брилянтин” в Слънчев бряг с поредица от незабравими купони.

Пролетният диско-бар на 2 април започва в 22 часа и ще завърши чак сутринта.
Билети могат да се купят от касите на Eventim.
Everybody dance now!




За още подробности около пролетния диско-бар следете официалната страница на „Брилянтин“ във Facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар